Istoria companiei

in Romania

2006

Experienta pe piata de profil a companiei pema electrotehnic GmbH Germania s-a concretizat - datorita necesitatii cresterii capacitatii de productie ~ in anul 2006 cand in Romania, la Alba Iulia, s-a fondat compania pema electrotehnic Romania.

2007

Anul 2007 aduce la conducerea companiei pema electrotehnic Romania doi manageri a caror experienta va sta la baza dezvoltarii ulterioare a companiei: Laura si Ioan Moga ~ in calitate de director general, respectiv director administrativ.

2010

Recunoasterea standardelor de calitate si nu numai ale companiei au atras si obtinerea certificarilor: TUV Austria, ISO 9001:2008 si OHSAS 18001-2007.

2011

pema electrotehnic Romania ~ inaugureaza un nou spatiu de productie modern cu o suprafata de 2500 mp.

2012

Capacitatea crescuta de productie si dezvoltarea capitalului uman al companiei au atras noi parteneriate de tip outsourcing. Unul dintre aceste proiecte a fost dezvoltat in parteneriat cu o companie in domeniul aplicarii de izolatii cu mase plastice, acoperiri selective si turnare pentru industria electrotehnica si automotive.

2014

In continua ascensiune si dezvoltand o si mai mare capacitate de procesare a comenzilor, compania pema electrotehnic Romania incepe constructia unei noi unitati de productie cu o suprafata de 1600 mp, investind si de aceasta data in tehnologie de ultima generatie pentru optimizarea costurilor si pentru obtinerea de produse finite care sa corespunda celor mai inalte standarde de calitate si siguranta.

2016

In primavara anului 2016 compania pema electrotehnic isi incepe activitatea de productie si in noua fabrica a carei constructie a inceput ca urmare a cresterii numarului de clienti si implicit a comenzilor. Dotata cu tehnologie de ultima generatie, noua locatie cu o suprafata de 1600 mp are in componenta birouri, spatii de productie si spatii de depozitare, vestiare, sala de mese, laborator de verificare a produselor si de personal specializat corespunzator fiecarui domeniu de activitate.

2022

Inceputul anului 2022, pema electrotehnic Romania incepe constructia unei noi hale de productie, de aproximativ 600 mp. Suplimentarea zonei de productie, prin punerea in functiune a acestui spatiu, va sustine strategia de dezvoltare a companiei pe urmatorii cinci ani.
Nota: Decizia de a utiliza doar litere mici in denumirea companiei este una voluntara, apartine managementului pema electrotehnic Romania si nu este o eroare de editare. Rugam partenerii pema electrotehnic Romania sa utilizeze aceasta denumire in toate documentele care includ numele companiei! Va multumim!