SECTOARE DE ACTIVITATE

pema electrotehnic Romania isi desfasoara activitatea prestand cablaje si sisteme de cablaje (servicii si produse) destinate urmatoarelor domenii: industria de automatizari, tehnica medicala, utilaje, vehicule feroviare, automotive, industria solara. Rezultatele unei echipe dedicate valorilor companiei, ce actioneaza eficient, cu responsabilitate si perseverenta pentru a indeplini misiunea organizatiei, se cuantifica in parteneri stabili si de incredere, intr-o echipa responsabila si proactiva.

Automotive


Toate sectoarele

Automotive

In industria de automobile se pune accentul in mod constant pe cost, o calitate inalta, fiabilitate si nu in ultimul rand pe livrare. Prin experienta dobandita, pema electrotehnic srl poate sa faca fata acestor provocari. Managementul calitatii supravegheaza si documenteaza in detaliu fiecare pas al planificarii si a proceselor de productie. Toate componentele sunt supuse unui control de 100%, pentru a ne asigura de o natura constanta a carcteristicilor lor.
Nota: Decizia de a utiliza doar litere mici in denumirea companiei este una voluntara, apartine managementului pema electrotehnic Romania si nu este o eroare de editare. Rugam partenerii pema electrotehnic Romania sa utilizeze aceasta denumire in toate documentele care includ numele companiei! Va multumim!