SECTOARE DE ACTIVITATE

pema electrotehnic Romania isi desfasoara activitatea prestand cablaje si sisteme de cablaje (servicii si produse) destinate urmatoarelor domenii: industria de automatizari, tehnica medicala, utilaje, vehicule feroviare, automotive, industria solara. Rezultatele unei echipe dedicate valorilor companiei, ce actioneaza eficient, cu responsabilitate si perseverenta pentru a indeplini misiunea organizatiei, se cuantifica in parteneri stabili si de incredere, intr-o echipa responsabila si proactiva.

Utilaje


Toate sectoarele

Utilaje

pema electrotehnic srl a acumulat in acest sector o vasta experienta, ceea ce a facut ca eforturile depuse sa dezvolte relatiile cu clientii existenti si sa construiasca in mod continuu noi oportunitati de afaceri. Componentele pentru utilaje de constructii si vehicule comerciale sunt deosebit de expuse la diferiti factori cum ar fi vremea, umiditate, radiatii UV, praf si stres mecanic. Dezvoltarea meticuloasa si planificarea inainte si in cursul productiei impreuna cu clientii nostri a dus la minimizarea efectelor negative. In special prin ritmul de pastrare in concordanta cu tehnologiile de varf, pema electrotehnic srl s-a transpus intr-un partener competent in aceasta industrie. Gama noastra de servicii merge de la dezvoltare, documentatia privind productia prototip si pana la asamblarea componentelor la locatia clientului.
Nota: Decizia de a utiliza doar litere mici in denumirea companiei este una voluntara, apartine managementului pema electrotehnic Romania si nu este o eroare de editare. Rugam partenerii pema electrotehnic Romania sa utilizeze aceasta denumire in toate documentele care includ numele companiei! Va multumim!